Kijk, in tijden van Corona-virus is het leven een stuk minder leuk. Daar zijn we het allemaal wel over eens, geloof ik. Natuurlijk heeft het ook wel weer zijn voordelen dat je dicht op elkaar zit en de keukenkastjes zijn nog nooit zo schoon geweest. Maar overall is het geen feestje. Nu we meer thuis zijn, geeft het wel de mogelijkheid om eens wat anders te doen en zie daar: een heuse video wijnreview. Een wijnbeoordeling. Van mij. Op camera. In twee takes. In de achteruin. Dat een beetje is de samenvatting van dit avontuur. Kijkt u naar wijnblogger Wiznesswine die een wijn reviewt.

Wiznesswine Wijnbeoordeling

Voor de eerste video doken we de schuur in en niet de wijnkelder. Waarom? Dat vertelt Wiznesswine in zijn eerste wijnbeoordeling.

Wiznesswine wijnblog

Naast Instagram blogt Wiznesswine ook steeds vaker hier, op wiznesswine.nl. Heb je tips? Ideëen? Zijn er dingen die je geproefd wil hebben? Van smerige Lidl-wijn tot een verticaaltje DRC? Ik doe er niet moeilijk over! Email of dm me gerust! Meer weten over wijnblogger Wim Vis, lees gerust de bio.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire blogs..